WEKO3
アイテム
Transformation of highly marbled meats under various cooking processes
https://repository.naro.go.jp/records/9205
https://repository.naro.go.jp/records/9205f0bffff5-a022-4035-ba1e-f36d41cb7bdd
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
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公開日 | 2023-04-07 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Transformation of highly marbled meats under various cooking processes | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Transformation of highly marbled meats under various cooking processes | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
佐々木, 啓介
× 佐々木, 啓介× 本山, 三知代
WEKO
1372
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書誌情報 |
Meat Science en : Meat Science p. e108810, 発行日 2022 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0309-1740 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.meatsci.2022.108810 | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2022.108810 | |||||||||||
関連名称 | Meat Science |