WEKO3
アイテム
Transformation of highly marbled meats under various cooking processes
https://repository.naro.go.jp/records/9205
https://repository.naro.go.jp/records/9205f0bffff5-a022-4035-ba1e-f36d41cb7bdd
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-04-07 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Transformation of highly marbled meats under various cooking processes | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Transformation of highly marbled meats under various cooking processes | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
佐々木, 啓介
× 佐々木, 啓介
× 本山, 三知代
|
|||||||||||||||||
書誌情報 |
Meat Science en : Meat Science p. e108810, 発行日 2022 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0309-1740 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.meatsci.2022.108810 | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2022.108810 | |||||||||||||||||
関連名称 | Meat Science |