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  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. L-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門

The relationship between perceived freshness and water content of cabbage leaves: A near infrared imaging survey of substance distribution underlying product appearance

https://repository.naro.go.jp/records/9203
https://repository.naro.go.jp/records/9203
1c4c7097-a3b8-4c0b-95be-708cbe0d3d57
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2023-04-07
タイトル
タイトル The relationship between perceived freshness and water content of cabbage leaves: A near infrared imaging survey of substance distribution underlying product appearance
タイトル
タイトル The relationship between perceived freshness and water content of cabbage leaves: A near infrared imaging survey of substance distribution underlying product appearance
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 LUO, Xuan

× LUO, Xuan

LUO, Xuan

en LUO, Xuan

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池羽田, 晶文

× 池羽田, 晶文

池羽田, 晶文

ja-Kana イケハタ, アキフミ

en IKEHATA, Akifumi

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書誌情報 LWT-Food Science and Technology
en : LWT-Food Science and Technology

巻 139, p. 110523-110523, 発行日 2020
出版者
出版者 Elsevier
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0023-6438
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.lwt.2020.110523
情報源
関連名称 C30202011160004-SC30202102020004
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110523
関連名称 LWT-Food Science and Technology
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Ver.1 2023-05-15 14:15:01.337883
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