WEKO3
アイテム
Comparative study of oil-in-water emulsions encapsulating fucoxanthin formulated by microchannel emulsification and high-pressure homogenization
https://repository.naro.go.jp/records/9135
https://repository.naro.go.jp/records/9135321440b8-505d-4610-beaa-2c5ba68fac5c
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-04-07 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Comparative study of oil-in-water emulsions encapsulating fucoxanthin formulated by microchannel emulsification and high-pressure homogenization | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Comparative study of oil-in-water emulsions encapsulating fucoxanthin formulated by microchannel emulsification and high-pressure homogenization | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Monodisperse emulsions | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Fucoxanthin | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Microchannel emulsification | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Droplet generation | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Physical and chemical stability | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Bioaccessibility | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Monodisperse emulsions | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Fucoxanthin | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Microchannel emulsification | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Droplet generation | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Physical and chemical stability | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Bioaccessibility | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
小林, 功
× 小林, 功 |
|||||
書誌情報 |
Food Hydrocolloids en : Food Hydrocolloids 巻 108, p. 105977-105977, 発行日 2020 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 0268-005X | |||||
DOI | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodhyd.2020.105977 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | C30202008310001-SC30202012140016 | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2020.105977 | |||||
関連名称 | Food Hydrocolloids |