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アイテム
Comparative study of oil-in-water emulsions encapsulating fucoxanthin formulated by microchannel emulsification and high-pressure homogenization
https://repository.naro.go.jp/records/9135
https://repository.naro.go.jp/records/9135321440b8-505d-4610-beaa-2c5ba68fac5c
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
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公開日 | 2023-04-07 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Comparative study of oil-in-water emulsions encapsulating fucoxanthin formulated by microchannel emulsification and high-pressure homogenization | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Comparative study of oil-in-water emulsions encapsulating fucoxanthin formulated by microchannel emulsification and high-pressure homogenization | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Monodisperse emulsions | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Fucoxanthin | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Microchannel emulsification | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Droplet generation | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Physical and chemical stability | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Bioaccessibility | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Monodisperse emulsions | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Fucoxanthin | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Microchannel emulsification | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Droplet generation | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Physical and chemical stability | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | Bioaccessibility | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
小林, 功
× 小林, 功
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書誌情報 |
Food Hydrocolloids en : Food Hydrocolloids 巻 108, p. 105977-105977, 発行日 2020 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0268-005X | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodhyd.2020.105977 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | C30202008310001-SC30202012140016 | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2020.105977 | |||||||||||
関連名称 | Food Hydrocolloids |