ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. F-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門

Comparative study of oil-in-water emulsions encapsulating fucoxanthin formulated by microchannel emulsification and high-pressure homogenization

https://repository.naro.go.jp/records/9135
https://repository.naro.go.jp/records/9135
321440b8-505d-4610-beaa-2c5ba68fac5c
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2023-04-07
タイトル
タイトル Comparative study of oil-in-water emulsions encapsulating fucoxanthin formulated by microchannel emulsification and high-pressure homogenization
タイトル
タイトル Comparative study of oil-in-water emulsions encapsulating fucoxanthin formulated by microchannel emulsification and high-pressure homogenization
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 Monodisperse emulsions
キーワード
主題Scheme Other
主題 Fucoxanthin
キーワード
主題Scheme Other
主題 Microchannel emulsification
キーワード
主題Scheme Other
主題 Droplet generation
キーワード
主題Scheme Other
主題 Physical and chemical stability
キーワード
主題Scheme Other
主題 Bioaccessibility
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Monodisperse emulsions
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Fucoxanthin
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Microchannel emulsification
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Droplet generation
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Physical and chemical stability
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Bioaccessibility
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 小林, 功

× 小林, 功

小林, 功

ja-Kana コバヤシ, イサオ

en KOBAYASHI, Isao

Search repository
書誌情報 Food Hydrocolloids
en : Food Hydrocolloids

巻 108, p. 105977-105977, 発行日 2020
出版者
出版者 Elsevier
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0268-005X
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.foodhyd.2020.105977
情報源
関連名称 C30202008310001-SC30202012140016
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2020.105977
関連名称 Food Hydrocolloids
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 14:14:49.460077
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

KOBAYASHI, Isao, n.d., Comparative study of oil-in-water emulsions encapsulating fucoxanthin formulated by microchannel emulsification and high-pressure homogenization: Elsevier, 105977–105977 p.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3