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  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門

Metabolomic evaluation of different starter culture effects on water-soluble and volatile compound profiles in nozawana pickle fermentation

https://repository.naro.go.jp/records/9133
https://repository.naro.go.jp/records/9133
b318d73e-26d7-4574-8d35-566904ee726a
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2023-04-07
タイトル
タイトル Metabolomic evaluation of different starter culture effects on water-soluble and volatile compound profiles in nozawana pickle fermentation
タイトル
タイトル Metabolomic evaluation of different starter culture effects on water-soluble and volatile compound profiles in nozawana pickle fermentation
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
主題Scheme Other
主題 Fermented food
キーワード
主題Scheme Other
主題 Fermented pickle
キーワード
主題Scheme Other
主題 Cruciferous vegetables
キーワード
主題Scheme Other
主題 Lactic acid bacteria
キーワード
主題Scheme Other
主題 Metabolomics
キーワード
主題Scheme Other
主題 NMR
キーワード
主題Scheme Other
主題 SPME-GC/MS
キーワード
主題Scheme Other
主題 Isothiocyanates
キーワード
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主題Scheme Other
主題 Fermented food
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主題 Fermented pickle
キーワード
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主題Scheme Other
主題 Cruciferous vegetables
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主題 Lactic acid bacteria
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主題Scheme Other
主題 Metabolomics
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主題Scheme Other
主題 NMR
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 SPME-GC/MS
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Isothiocyanates
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 冨田, 理

× 冨田, 理

冨田, 理

ja-Kana トミタ, サトル

en TOMITA, Satoru

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渡辺, 純

× 渡辺, 純

渡辺, 純

ja-Kana ワタナベ, ジュン

en WATANABE, Jun

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書誌情報 Food Chemistry: Molecular Sciences
en : Food Chemistry: Molecular Sciences

巻 2, p. 100019-100019, 発行日 2021
出版者
出版者 Elsevier
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 2666-5662
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.fochms.2021.100019
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1016/j.fochms.2021.100019
関連名称 Food Chemistry: Molecular Sciences
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Ver.1 2023-05-15 14:12:10.028590
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TOMITA, Satoru, WATANABE, Jun, n.d., Metabolomic evaluation of different starter culture effects on water-soluble and volatile compound profiles in nozawana pickle fermentation: Elsevier, 100019–100019 p.

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