WEKO3
アイテム
ガーナ国における野菜およびマメ類遺伝資源の調査と収集
https://doi.org/10.24514/00006825
https://doi.org/10.24514/0000682545f8d1c7-6e8a-43af-87d5-5aa6fea070e1
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
AREIPGR10_p65-95.pdf (3.6 MB)
|
|
Item type | 紀要論文02 / Departmental Bulletin Review(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2022-01-19 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | ガーナ国における野菜およびマメ類遺伝資源の調査と収集 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Collaborative Exploration and Collection of Vegetabels and Legumes in Ghana | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Ghana | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | vegetables | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | legumes | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | collection | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Ghana | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | vegetables | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | legumes | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | collection | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
ID登録 | ||||||
ID登録 | 10.24514/00006825 | |||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||
著者 |
門馬, 信二
× 門馬, 信二× 伊藤, 喜三男× BENNETT-LARTEY, S. O.× AYENSU, Forson |
|||||
抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | The collaborative exploration for collecting vegetables and legumes was conducted from October 19 to November 11, 1993 with Plant Genetic Resources Unit, Crop Research Institute in Ghana. The itinerary and the route of exploration were shown in Table 1 and Fig. 1 and the number of collections of vegetables and legumes was shown in Table 2. Three hundred and sixteen seed samples and one tuber sample were collected and 305 seed samples were introduced into Japan. These were 13 eggplants, 59 garden-eggs, 12 Solanum spp., 39 chilli peppers, 90 okras, 30 cowpeas, 25 bambara ground nuts, 11 peanuts and 26 of other vegetables and legumes. Half of introduced seeds are preserved at the National Institute of Agrobilolgical Resources, and another half of seeds were sent to the curator of vegetables and legumes for preservation, characterization and propagation. National Research Institute of Vegetables, Ornamental Plants and Tea will characterize and propagate vegetable genetic resources. | |||||
書誌情報 |
植物遺伝資源探索導入調査報告書 en : Annual Report on Exploration and Introduction of Plant Genetic Resources 巻 10, p. 65-95, 発行日 1994-10 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 農業生物資源研究所 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 2434-7485 | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.24514/00006825 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |