WEKO3
アイテム
Thermal inactivation kinetics of pectin methylesterase and the impact of thermal treatment on the texture, electrical impedance characteristics and cell wall structure of Japanese radish (Raphanus sativus L.)
https://repository.naro.go.jp/records/607
https://repository.naro.go.jp/records/607a67cab45-c176-44d8-ace7-370ec1812074
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||
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公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Thermal inactivation kinetics of pectin methylesterase and the impact of thermal treatment on the texture, electrical impedance characteristics and cell wall structure of Japanese radish (Raphanus sativus L.) | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Thermal inactivation kinetics of pectin methylesterase and the impact of thermal treatment on the texture, electrical impedance characteristics and cell wall structure of Japanese radish (Raphanus sativus L.) | |||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
言語 | ||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||
著者 |
ANDO, Yasumasa
× ANDO, Yasumasa
WEKO
2220
× 蘒原, 昌司
WEKO
1816
× NABETANI, Hiroshi |
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書誌情報 |
Journal of Food Engineering en : Journal of Food Engineering 巻 199, p. 9-18, 発行日 2016-12-01 |
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出版者 | ||||||||||||||
出版者 | ELSEVIER | |||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||
収録物識別子 | 0260-8774 | |||||||||||||
DOI | ||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.jfoodeng.2016.12.001 | |||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||
関連名称 | SC30201707100003 | |||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2016.12.001 | |||||||||||||
関連名称 | Journal of Food Engineering |