WEKO3
アイテム
Identification and evaluation of antioxidants in Japanese parsley
https://repository.naro.go.jp/records/567
https://repository.naro.go.jp/records/56743e708be-be59-49d5-a6c4-3146d74f585d
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Identification and evaluation of antioxidants in Japanese parsley | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Identification and evaluation of antioxidants in Japanese parsley | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
Ogita, Tasuku
× Ogita, Tasuku× MANAOIS, Rosaly Vallejo× 若木, 学
WEKO
324
× OKI, Tomoyuki× 石川(高野), 祐子
WEKO
325
× WATANABE, Yasushi |
|||||||||||||||||
書誌情報 |
International Journal of Food Sciences and Nutrition en : International Journal of Food Sciences and Nutrition 巻 67, 号 4, p. 431-440, 発行日 2016-04-01 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | TAYLOR & FRANCIS | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0963-7486 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.3109/09637486.2016.1170770 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201706140019 | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.3109/09637486.2016.1170770 | |||||||||||||||||
関連名称 | International Journal of Food Sciences and Nutrition |