WEKO3
アイテム
Quantification method of osmotin-like proteins in sweet pepper and eggplant by liquid chromatography/tandem mass spectrometry based on the aqua technology
https://repository.naro.go.jp/records/566
https://repository.naro.go.jp/records/56601f4a546-57a5-48d0-8ce0-c13b382efe22
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||
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公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | Quantification method of osmotin-like proteins in sweet pepper and eggplant by liquid chromatography/tandem mass spectrometry based on the aqua technology | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
タイトル | Quantification method of osmotin-like proteins in sweet pepper and eggplant by liquid chromatography/tandem mass spectrometry based on the aqua technology | |||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||
著者 |
IPPOUSHI, Katsunari
× IPPOUSHI, Katsunari
× sasanuma, motoe
× OIKE, Hideaki
× KOBORI, Masuko
× MAEDA-YAMAMOTO, Mari
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書誌情報 |
International Journal of Food Properties en : International Journal of Food Properties 巻 20, 号 1, p. 213-219, 発行日 2017-01-01 |
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出版者 | ||||||||||||||||
出版者 | TAYLOR & FRANCIS | |||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||
収録物識別子 | 1094-2912 | |||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||
関連識別子 | 10.1080/10942912.2016.1154571 | |||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||
関連名称 | SC30201707120008 | |||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1080/10942912.2016.1154571 | |||||||||||||||
関連名称 | International Journal of Food Properties |