WEKO3
アイテム
Quantification of Functional Aromatic Amino Acid Metabolites in Fermented Foods and Their Production by Food Microorganisms
https://repository.naro.go.jp/records/5539
https://repository.naro.go.jp/records/55399fdb8138-1365-4022-bd64-2047f1037465
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-05 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Quantification of Functional Aromatic Amino Acid Metabolites in Fermented Foods and Their Production by Food Microorganisms | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Quantification of Functional Aromatic Amino Acid Metabolites in Fermented Foods and Their Production by Food Microorganisms | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
青木, 玲二
× 青木, 玲二× 髙山, 喜晴
WEKO
1958
× 鈴木, チセ
WEKO
616
|
|||||||||||||||||
書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 26, 号 1, p. 79-92, 発行日 2020-03-08 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | 日本食品科学工学会|Japanese Society for Food Science and Technology | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 1344-6606 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.3136/fstr.26.79 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC10202003050018 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3136/fstr.26.79 | |||||||||||||||||
関連名称 | Food Science and Technology Research |