WEKO3
アイテム
Construction of a Prediction Model for Taste of Miso (Japanese Fermented Soybean Paste) Using Metabolic Profiling and Quantitative Descriptive Analyses
https://repository.naro.go.jp/records/5537
https://repository.naro.go.jp/records/553769cac761-e5a3-49f0-9467-c22baee980bf
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-05 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Construction of a Prediction Model for Taste of Miso (Japanese Fermented Soybean Paste) Using Metabolic Profiling and Quantitative Descriptive Analyses | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Construction of a Prediction Model for Taste of Miso (Japanese Fermented Soybean Paste) Using Metabolic Profiling and Quantitative Descriptive Analyses | |||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||
言語 | ||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||
著者 |
楠本, 憲一
× 楠本, 憲一
|
|||||||||||||
書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 25, 号 6, p. 871-877, 発行日 2019-12-22 |
|||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||
出版者 | 日本食品科学工学会|Japanese Society for Food Science and Technology | |||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||
収録物識別子 | 1344-6606 | |||||||||||||
DOI | ||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||
関連識別子 | 10.3136/fstr.25.871 | |||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||
関連名称 | SC10202006020001 | |||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3136/fstr.25.871 | |||||||||||||
関連名称 | Food Science and Technology Research |