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アイテム
低温条件下での酵素剥皮がカンキツ果肉品質と機能性成分含量に及ぼす影響ならびに煮沸滅菌温度とシロップ糖濃度が瓶詰酵素剥皮果肉の実崩れに及ぼす影響
https://repository.naro.go.jp/records/5460
https://repository.naro.go.jp/records/5460c00c4ef8-7212-4afd-9b77-e77f8295e265
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
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公開日 | 2021-01-05 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | 低温条件下での酵素剥皮がカンキツ果肉品質と機能性成分含量に及ぼす影響ならびに煮沸滅菌温度とシロップ糖濃度が瓶詰酵素剥皮果肉の実崩れに及ぼす影響 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Effect of Enzymatic Peeling under Cold Conditions on Fruit Quality and Functional Component Contents of Citrus, and the Effect of the Temperature for Boiling Sterilization and the Concentration of Sugar Syrup on the Avoidance of Flesh Disintegration by Enzymatic Peeling during the Bottling Process | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
佐藤, 景子
× 佐藤, 景子× 喜多, 正幸× 野口, 真己× 杉浦, 実
WEKO
1418
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書誌情報 |
園芸学研究 en : Horticultural Research (Japan) 巻 18, 号 3, p. 305-312, 発行日 2019 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | 園芸学会|The Japanese Society for Horticultural Science | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 1347-2658 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.2503/hrj.18.305 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC10202005190004 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.2503/hrj.18.305 | |||||||||||
関連名称 | 園芸学研究 |