WEKO3
アイテム
Assessment of microbiological quality and safety of fermented and non-fermented Khmer Rice Noodles in Cambodia
https://repository.naro.go.jp/records/5380
https://repository.naro.go.jp/records/53802047e2ca-914e-4899-83d6-b92af5735cca
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-05 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Assessment of microbiological quality and safety of fermented and non-fermented Khmer Rice Noodles in Cambodia | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Assessment of microbiological quality and safety of fermented and non-fermented Khmer Rice Noodles in Cambodia | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
稲津, 康弘
× 稲津, 康弘 |
|||||
書誌情報 |
Bangladesh Journal of Microbiology en : Bangladesh Journal of Microbiology 巻 35, 号 2, p. 82-88, 発行日 2019-08-18 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Bangladesh Academy of Sciences | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 2408-8374 | |||||
DOI | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.3329/bjm.v35i2.42634 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | SC40202003270009 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3329/bjm.v35i2.42634 | |||||
関連名称 | Bangladesh Journal of Microbiology |