WEKO3
アイテム
Assessment of microbiological quality and safety of fermented and non-fermented Khmer Rice Noodles in Cambodia
https://repository.naro.go.jp/records/5380
https://repository.naro.go.jp/records/53802047e2ca-914e-4899-83d6-b92af5735cca
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2021-01-05 | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | Assessment of microbiological quality and safety of fermented and non-fermented Khmer Rice Noodles in Cambodia | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | Assessment of microbiological quality and safety of fermented and non-fermented Khmer Rice Noodles in Cambodia | |||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| 言語 | ||||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||||||||
| アクセス権 | ||||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
| 著者 |
稲津, 康弘
× 稲津, 康弘
|
|||||||||||
| 書誌情報 |
Bangladesh Journal of Microbiology en : Bangladesh Journal of Microbiology 巻 35, 号 2, p. 82-88, 発行日 2019-08-18 |
|||||||||||
| 出版者 | ||||||||||||
| 出版者 | Bangladesh Academy of Sciences | |||||||||||
| ISSN | ||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
| 収録物識別子 | 2408-8374 | |||||||||||
| DOI | ||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||
| 関連識別子 | 10.3329/bjm.v35i2.42634 | |||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||
| 関連名称 | SC40202003270009 | |||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||
| 関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
| 関連サイト | ||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||
| 関連識別子 | https://doi.org/10.3329/bjm.v35i2.42634 | |||||||||||
| 関連名称 | Bangladesh Journal of Microbiology | |||||||||||