WEKO3
アイテム
Antioxidative Activities in Rutin Rich Noodles and Cookies Made with a Trace Rutinosidase Variety of Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.), 'Manten-Kirari'
https://repository.naro.go.jp/records/526
https://repository.naro.go.jp/records/52645492f02-cecd-412c-9001-0159b1870443
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Antioxidative Activities in Rutin Rich Noodles and Cookies Made with a Trace Rutinosidase Variety of Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.), 'Manten-Kirari' | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Antioxidative Activities in Rutin Rich Noodles and Cookies Made with a Trace Rutinosidase Variety of Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.), 'Manten-Kirari' | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
ISHIGURO, Koji
× ISHIGURO, Koji× MORISHITA, Toshikazu× Ashizawa, Junzo× SUZUKI, Tatsuro× NODA, Takahiro |
|||||
書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 22, 号 4, p. 557-562, 発行日 2016-07-01 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Japanese Society for Food Science and Technology | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 1344-6606 | |||||
DOI | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.3136/fstr.22.557 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | SC10201706270004 | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.3136/fstr.22.557 | |||||
関連名称 | Food Science and Technology Research |