WEKO3
アイテム
Antioxidative Activities in Rutin Rich Noodles and Cookies Made with a Trace Rutinosidase Variety of Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.), 'Manten-Kirari'
https://repository.naro.go.jp/records/526
https://repository.naro.go.jp/records/52645492f02-cecd-412c-9001-0159b1870443
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | Antioxidative Activities in Rutin Rich Noodles and Cookies Made with a Trace Rutinosidase Variety of Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.), 'Manten-Kirari' | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | Antioxidative Activities in Rutin Rich Noodles and Cookies Made with a Trace Rutinosidase Variety of Tartary Buckwheat (Fagopyrum tataricum Gaertn.), 'Manten-Kirari' | |||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||
著者 |
ISHIGURO, Koji
× ISHIGURO, Koji
× MORISHITA, Toshikazu
× Ashizawa, Junzo
× SUZUKI, Tatsuro
× NODA, Takahiro
|
|||||||||||||||
書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 22, 号 4, p. 557-562, 発行日 2016-07-01 |
|||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||
出版者 | Japanese Society for Food Science and Technology | |||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||
収録物識別子 | 1344-6606 | |||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||
関連識別子 | 10.3136/fstr.22.557 | |||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||
関連名称 | SC10201706270004 | |||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.3136/fstr.22.557 | |||||||||||||||
関連名称 | Food Science and Technology Research |