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アイテム
Evaluation of the Relationship Between Shock and Bruise Area of Apple Fruit
https://repository.naro.go.jp/records/525
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Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
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公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Evaluation of the Relationship Between Shock and Bruise Area of Apple Fruit | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
タイトル | Evaluation of the Relationship Between Shock and Bruise Area of Apple Fruit | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
KITAZAWA, Hiroaki
× KITAZAWA, Hiroaki
× HASEGAWA, Naoko
× TSUKAKOSHI, Yoshiki
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書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 22, 号 4, p. 485-489, 発行日 2016-07-01 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | Japanese Society for Food Science and Technology | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 1344-6606 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.3136/fstr.22.485 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC10201706270003 | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.3136/fstr.22.485 | |||||||||||
関連名称 | Food Science and Technology Research |