WEKO3
アイテム
Influence of anionic, neutral, and cationic polysaccharides on the in vitro digestibility of raw and gelatinized potato starch
https://repository.naro.go.jp/records/5194
https://repository.naro.go.jp/records/519414ff9e93-e0d9-48ae-8217-9ef129021da1
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
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| 公開日 | 2021-01-04 | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | Influence of anionic, neutral, and cationic polysaccharides on the in vitro digestibility of raw and gelatinized potato starch | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | Influence of anionic, neutral, and cationic polysaccharides on the in vitro digestibility of raw and gelatinized potato starch | |||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| 言語 | ||||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||||||||
| アクセス権 | ||||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
| 著者 |
佐々木, 朋子
× 佐々木, 朋子
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| 書誌情報 |
Journal of the Science of Food and Agriculture en : Journal of the Science of Food and Agriculture 巻 100, 号 6, p. 2435-2442, 発行日 2020-04 |
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| 出版者 | ||||||||||||
| 出版者 | Wiley | |||||||||||
| 出版者 | ||||||||||||
| 出版者 | Society of Chemical Industry | |||||||||||
| ISSN | ||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
| 収録物識別子 | 1097-0010 | |||||||||||
| DOI | ||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||
| 関連識別子 | 10.1002/jsfa.10259 | |||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||
| 関連名称 | SC30202004090002 | |||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||
| 関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
| 関連サイト | ||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||
| 関連識別子 | https://doi.org/10.1002/jsfa.10259 | |||||||||||
| 関連名称 | Journal of the Science of Food and Agriculture | |||||||||||