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  1. 学術雑誌論文
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  3. J-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 畜産研究部門
  3. 学術論文

Relative contribution of sensory characteristics for different types of pork loin, assessed by temporal dominance of sensations

https://repository.naro.go.jp/records/5193
https://repository.naro.go.jp/records/5193
f478a0eb-693a-428f-884a-24657d2e6faa
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2021-01-04
タイトル
タイトル Relative contribution of sensory characteristics for different types of pork loin, assessed by temporal dominance of sensations
タイトル
タイトル Relative contribution of sensory characteristics for different types of pork loin, assessed by temporal dominance of sensations
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 渡邊, 源哉

× 渡邊, 源哉

渡邊, 源哉

ja-Kana ワタナベ, ゲンヤ

en WATANABE, Genya

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大森, 英之

× 大森, 英之

大森, 英之

ja-Kana オオモリ, ヒデユキ

en OHMORI, Hideyuki

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田島, 清

× 田島, 清

田島, 清

ja-Kana タジマ, キヨシ

en TAJIMA, Kiyoshi

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本山, 三知代

× 本山, 三知代

本山, 三知代

ja-Kana モトヤマ, ミチヨ

en MOTOYAMA, Michiyo

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中島, 郁世

× 中島, 郁世

中島, 郁世

ja-Kana ナカジマ, イクヨ

en NAKAJIMA, Ikuyo

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佐々木, 啓介

× 佐々木, 啓介

佐々木, 啓介

ja-Kana ササキ, ケイスケ

en SASAKI, Keisuke

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書誌情報 Journal of the Science of Food and Agriculture
en : Journal of the Science of Food and Agriculture

巻 99, 号 12, p. 5516-5525, 発行日 2019-09
出版者
出版者 Wiley
出版者
出版者 Society of Chemical Industry
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1097-0010
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1002/jsfa.9813
情報源
関連名称 SC30202003110014
情報源
関連名称 NARO成果DBa
情報源
関連名称 C30201908200001_7095
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1002/jsfa.9813
関連名称 Journal of the Science of Food and Agriculture
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Ver.1 2023-05-15 15:27:47.183923
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WATANABE, Genya, OHMORI, Hideyuki, TAJIMA, Kiyoshi, MOTOYAMA, Michiyo, NAKAJIMA, Ikuyo, SASAKI, Keisuke, n.d., Relative contribution of sensory characteristics for different types of pork loin, assessed by temporal dominance of sensations: Society of Chemical Industry , 5516–5525 p.

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