WEKO3
アイテム
Assessment of the dynamics of sensory perception of Wagyu beef strip loin prepared with different cooking methods and fattening periods using the temporal dominance of sensations
https://repository.naro.go.jp/records/5180
https://repository.naro.go.jp/records/5180ba4728f4-438a-4b10-b41a-f7dc32493f30
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-04 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Assessment of the dynamics of sensory perception of Wagyu beef strip loin prepared with different cooking methods and fattening periods using the temporal dominance of sensations | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Assessment of the dynamics of sensory perception of Wagyu beef strip loin prepared with different cooking methods and fattening periods using the temporal dominance of sensations | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
渡邊, 源哉
× 渡邊, 源哉
WEKO
2212
× 本山, 三知代
WEKO
1372
× 中島, 郁世× 佐々木, 啓介 |
|||||||||||||||||
書誌情報 |
Food Science & Nutrition en : Food Science & Nutrition 巻 7, 号 11, p. 3538-3548, 発行日 2019-11 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | Wiley | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 2048-7177 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1002/fsn3.1205 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC30202003120003 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | C30201911130001_7273 | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1002/fsn3.1205 | |||||||||||||||||
関連名称 | Food Science & Nutrition |