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  1. 学術雑誌論文
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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 畜産研究部門
  3. 学術論文

Assessment of the dynamics of sensory perception of Wagyu beef strip loin prepared with different cooking methods and fattening periods using the temporal dominance of sensations

https://repository.naro.go.jp/records/5180
https://repository.naro.go.jp/records/5180
ba4728f4-438a-4b10-b41a-f7dc32493f30
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2021-01-04
タイトル
タイトル Assessment of the dynamics of sensory perception of Wagyu beef strip loin prepared with different cooking methods and fattening periods using the temporal dominance of sensations
タイトル
タイトル Assessment of the dynamics of sensory perception of Wagyu beef strip loin prepared with different cooking methods and fattening periods using the temporal dominance of sensations
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 渡邊, 源哉

× 渡邊, 源哉

渡邊, 源哉

ja-Kana ワタナベ, ゲンヤ

en WATANABE, Genya

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本山, 三知代

× 本山, 三知代

本山, 三知代

ja-Kana モトヤマ, ミチヨ

en MOTOYAMA, Michiyo

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中島, 郁世

× 中島, 郁世

中島, 郁世

ja-Kana ナカジマ, イクヨ

en NAKAJIMA, Ikuyo

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佐々木, 啓介

× 佐々木, 啓介

佐々木, 啓介

ja-Kana ササキ, ケイスケ

en SASAKI, Keisuke

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書誌情報 Food Science & Nutrition
en : Food Science & Nutrition

巻 7, 号 11, p. 3538-3548, 発行日 2019-11
出版者
出版者 Wiley
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 2048-7177
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1002/fsn3.1205
情報源
関連名称 SC30202003120003
情報源
関連名称 NARO成果DBa
情報源
関連名称 C30201911130001_7273
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1002/fsn3.1205
関連名称 Food Science & Nutrition
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Ver.1 2023-05-15 15:27:46.491895
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WATANABE, Genya, MOTOYAMA, Michiyo, NAKAJIMA, Ikuyo, SASAKI, Keisuke, 2019, Assessment of the dynamics of sensory perception of Wagyu beef strip loin prepared with different cooking methods and fattening periods using the temporal dominance of sensations: Wiley, 3538–3548 p.

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