WEKO3
アイテム
Absolute quantification of Pru av 2 in sweet cherry fruit by liquid chromatography/tandem mass spectrometry with the use of a stable isotope-labelled peptide
https://repository.naro.go.jp/records/518
https://repository.naro.go.jp/records/5187b24833e-1b1b-4490-a94b-399665d9216f
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | Absolute quantification of Pru av 2 in sweet cherry fruit by liquid chromatography/tandem mass spectrometry with the use of a stable isotope-labelled peptide | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||
タイトル | Absolute quantification of Pru av 2 in sweet cherry fruit by liquid chromatography/tandem mass spectrometry with the use of a stable isotope-labelled peptide | |||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||
著者 |
IPPOUSHI, Katsunari
× IPPOUSHI, Katsunari
× sasanuma, motoe
× OIKE, Hideaki
× KOBORI, Masuko
× MAEDA-YAMAMOTO, Mari
|
|||||||||||||||
書誌情報 |
Food Chemistry en : Food Chemistry 巻 204, p. 129-134, 発行日 2016-08-01 |
|||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||
出版者 | ELSEVIER | |||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||
収録物識別子 | 0308-8146 | |||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodchem.2016.02.115 | |||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||
関連名称 | SC30201707030010 | |||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.02.115 | |||||||||||||||
関連名称 | Food Chemistry |