WEKO3
アイテム
Estimation of ‘Hass’ Avocado (Persea americana Mill.) Ripeness by Fluorescence Fingerprint Measurement
https://repository.naro.go.jp/records/5058
https://repository.naro.go.jp/records/50581f067414-6d30-4db1-8bf6-2c530699c3d0
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 公開日 | 2021-01-04 | |||||||||||||||||
| タイトル | ||||||||||||||||||
| タイトル | Estimation of ‘Hass’ Avocado (Persea americana Mill.) Ripeness by Fluorescence Fingerprint Measurement | |||||||||||||||||
| タイトル | ||||||||||||||||||
| タイトル | Estimation of ‘Hass’ Avocado (Persea americana Mill.) Ripeness by Fluorescence Fingerprint Measurement | |||||||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||||||
| 言語 | ||||||||||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
| アクセス権 | ||||||||||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
| 著者 |
李, 心悦
× 李, 心悦
× 蔦, 瑞樹
|
|||||||||||||||||
| 書誌情報 |
Food Analytical Methods en : Food Analytical Methods 巻 13, p. 892-901, 発行日 2020-04 |
|||||||||||||||||
| 出版者 | ||||||||||||||||||
| 出版者 | Springer Nature | |||||||||||||||||
| ISSN | ||||||||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
| 収録物識別子 | 1936-976X | |||||||||||||||||
| DOI | ||||||||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
| 関連識別子 | 10.1007/s12161-020-01705-7 | |||||||||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||||||||
| 関連名称 | SC30202005260007 | |||||||||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||||||||
| 関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||||||||
| 関連名称 | C30202001240001_7743 | |||||||||||||||||
| 関連サイト | ||||||||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
| 関連識別子 | https://doi.org/10.1007/s12161-020-01705-7 | |||||||||||||||||
| 関連名称 | Food Analytical Methods | |||||||||||||||||