WEKO3
アイテム
Cultivar differences in lipoxygenase activity affect volatile compound formation in dough from wheat mill stream flour
https://repository.naro.go.jp/records/4958
https://repository.naro.go.jp/records/4958689abf4e-184c-4142-a0d1-fa3652dc29df
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
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公開日 | 2021-01-04 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Cultivar differences in lipoxygenase activity affect volatile compound formation in dough from wheat mill stream flour | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Cultivar differences in lipoxygenase activity affect volatile compound formation in dough from wheat mill stream flour | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
乙部(桐淵), 千雅子
× 乙部(桐淵), 千雅子
WEKO
2452
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書誌情報 |
Journal of Cereal Science en : Journal of Cereal Science 巻 87, p. 231-238, 発行日 2019-05 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0733-5210 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.jcs.2019.04.004 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC30201912030002 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.jcs.2019.04.004 | |||||||||||
関連名称 | Journal of Cereal Science |