WEKO3
アイテム
Amylose and amylopectin functionality during storage of bread prepared from flour of wheat containing unique starches
https://repository.naro.go.jp/records/4949
https://repository.naro.go.jp/records/49495a0ad7f6-192e-43ab-afe5-155270627838
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2021-01-04 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Amylose and amylopectin functionality during storage of bread prepared from flour of wheat containing unique starches | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Amylose and amylopectin functionality during storage of bread prepared from flour of wheat containing unique starches | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
中村, 俊樹
× 中村, 俊樹
WEKO
2063
|
|||||||||||
書誌情報 |
Food Chemistry en : Food Chemistry 巻 320, p. 126609, 発行日 2020-08-01 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0308-8146 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodchem.2020.126609 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC30202004090013 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.126609 | |||||||||||
関連名称 | Food Chemistry |