ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. F-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 東北農業研究センター
  3. 学術論文

Amylose and amylopectin functionality during baking and cooling of bread prepared from flour of wheat containing unusual starches: A temperature-controlled time domain 1H NMR study

https://repository.naro.go.jp/records/4946
https://repository.naro.go.jp/records/4946
964ca4f7-62d3-4136-ac84-8febf8a196ff
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2021-01-04
タイトル
タイトル Amylose and amylopectin functionality during baking and cooling of bread prepared from flour of wheat containing unusual starches: A temperature-controlled time domain 1H NMR study
タイトル
タイトル Amylose and amylopectin functionality during baking and cooling of bread prepared from flour of wheat containing unusual starches: A temperature-controlled time domain 1H NMR study
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 中村, 俊樹

× 中村, 俊樹

中村, 俊樹

ja-Kana ナカムラ, トシキ

en NAKAMURA, Toshiki

Search repository
書誌情報 Food Chemistry
en : Food Chemistry

巻 295, p. 110-119, 発行日 2019-10-15
出版者
出版者 Elsevier
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0308-8146
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.foodchem.2019.05.049
情報源
関連名称 SC10202004070034
情報源
関連名称 NARO成果DBa
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.05.049
関連名称 Food Chemistry
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 16:09:42.409625
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3