WEKO3
アイテム
Effect of esterified oligosaccharides on the formation and stability of oil-in-water emulsions
https://repository.naro.go.jp/records/426
https://repository.naro.go.jp/records/42658a2c386-75d2-4a5f-9ddd-d1eaa25e23a1
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-05-16 | |||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||
タイトル | Effect of esterified oligosaccharides on the formation and stability of oil-in-water emulsions | |||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||
タイトル | Effect of esterified oligosaccharides on the formation and stability of oil-in-water emulsions | |||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||
著者 |
Udomrati, Sunsanee
× Udomrati, Sunsanee
× Khalid, Nauman
× Gohtani, Shoichi
× Nakajima, Mitsutoshi
× NEVES, Marcos Antonio
× UEMURA, Kunihiko
× KOBAYASHI, Isao
|
|||||||||||||||||||
書誌情報 |
Carbohydrate Polymers en : Carbohydrate Polymers 巻 143, p. 44-50, 発行日 2018-06-16 |
|||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||
収録物識別子 | 0144-8617 | |||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.carbpol.2016.02.006 | |||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201706210003 | |||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2016.02.006 | |||||||||||||||||||
関連名称 | Carbohydrate Polymers |