WEKO3
-
RootNode
アイテム
Effects of Cooking Conditions on the Relationships Among Oxalate, Nitrate, and Lutein in Spinach
https://repository.naro.go.jp/records/3798
https://repository.naro.go.jp/records/37980d01f37e-f3c0-420e-adfd-796284be01ac
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-06-02 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Effects of Cooking Conditions on the Relationships Among Oxalate, Nitrate, and Lutein in Spinach | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Effects of Cooking Conditions on the Relationships Among Oxalate, Nitrate, and Lutein in Spinach | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
王, 政
× 王, 政× 安藤, 聡
WEKO
473
× 竹内, 敦子× 上田, 浩史 |
|||||||||||
書誌情報 |
Food Science and Technology Research en : Food Science and Technology Research 巻 24, 号 3, p. 421-425, 発行日 2018 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | The Japanese Society for Food Science and Technology | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 1344-6606 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.3136/fstr.24.421 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC10201902200004 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | 出版社版PDFのためアーカイブ不可 | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3136/fstr.24.421 | |||||||||||
関連名称 | Food Science and Technology Research |
Share
Cite as
WANG, Zheng, ANDO, Akira, TAKEUCHI, Atsuko, UEDA, Hiroshi, 2018, Effects of Cooking Conditions on the Relationships Among Oxalate, Nitrate, and Lutein in Spinach: The Japanese Society for Food Science and Technology, 421–425 p.
Loading...