WEKO3
アイテム
Impact of blanching pretreatment on the drying rate and energy consumption during far-infrared drying of Paprika (Capsicum annuum L.)
https://repository.naro.go.jp/records/3623
https://repository.naro.go.jp/records/3623c998a83a-b4d3-4aa4-af56-9c6621b42c2f
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-06-02 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Impact of blanching pretreatment on the drying rate and energy consumption during far-infrared drying of Paprika (Capsicum annuum L.) | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Impact of blanching pretreatment on the drying rate and energy consumption during far-infrared drying of Paprika (Capsicum annuum L.) | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
渡邊, 高志
× 渡邊, 高志× 安藤, 泰雅
WEKO
2220
|
|||||||||||
書誌情報 |
Food Quality and Safety en : Food Quality and Safety 巻 2, 号 2, p. 97-103, 発行日 2018-05 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Oxford University Press (OUP) | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 2399-1402 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1093/fqsafe/fyy006 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC40201901170002 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1093/fqsafe/fyy006 | |||||||||||
関連名称 | Food Quality and Safety |