WEKO3
アイテム
Prediction and suppression of internal blue discoloration in roots of daikon, the Japanese radish (Raphanus sativus L.)
https://repository.naro.go.jp/records/3519
https://repository.naro.go.jp/records/35198988d416-8cbc-4101-970f-efc19a20506d
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-06-02 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Prediction and suppression of internal blue discoloration in roots of daikon, the Japanese radish (Raphanus sativus L.) | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Prediction and suppression of internal blue discoloration in roots of daikon, the Japanese radish (Raphanus sativus L.) | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
永田, 雅靖
× 永田, 雅靖
WEKO
1377
|
|||||||||||
書誌情報 |
Food Science and Nutrition en : Food Science and Nutrition 巻 6, 号 8, p. 2134-2140, 発行日 2018-09-17 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Wiley | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 2048-7177 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1002/fsn3.774 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC40201903070008 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1002/fsn3.774 | |||||||||||
関連名称 | Food Science and Nutrition |