WEKO3
アイテム
Preparation of iron-fortified potato starch and its properties
https://repository.naro.go.jp/records/3426
https://repository.naro.go.jp/records/3426cfa69b3a-94a0-45ea-ad2a-20a016b72a42
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-06-02 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Preparation of iron-fortified potato starch and its properties | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Preparation of iron-fortified potato starch and its properties | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
野田, 高弘
× 野田, 高弘× 遠藤, 千絵
WEKO
1304
× 石黒, 浩二 |
|||||||||||
書誌情報 |
Journal of Food Science and Technology en : Journal of Food Science and Technology 巻 55, 号 4, p. 1360-1365, 発行日 2018-01-31 |
|||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Springer Nature | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0975-8402 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1007/s13197-018-3048-7 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC30201810100040 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1007/s13197-018-3048-7 | |||||||||||
関連名称 | Journal of Food Science and Technology |