WEKO3
アイテム
In vitro bioaccessibility of ergocalciferol in nanoemulsion-based delivery system: the influence of food-grade emulsifiers with different stabilising mechanisms
https://repository.naro.go.jp/records/3198
https://repository.naro.go.jp/records/3198e563fd8d-2400-4aa4-b795-d4ab59976736
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-12-10 | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
タイトル | In vitro bioaccessibility of ergocalciferol in nanoemulsion-based delivery system: the influence of food-grade emulsifiers with different stabilising mechanisms | |||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||
タイトル | In vitro bioaccessibility of ergocalciferol in nanoemulsion-based delivery system: the influence of food-grade emulsifiers with different stabilising mechanisms | |||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||
著者 |
NEVES, Marcos Antonio
× NEVES, Marcos Antonio
× 小林, 功
× 中嶋, 光敏
|
|||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
International Journal of Food Science and Technology en : International Journal of Food Science and Technology 巻 53, 号 2, p. 430-440, 発行日 2017-10-24 |
|||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||
出版者 | Wiley | |||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 0950-5423 | |||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1111/ijfs.13601 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201804060033 | |||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1111/ijfs.13601 | |||||||||||||||||||||||
関連名称 | International Journal of Food Science and Technology |