WEKO3
-
RootNode
アイテム
In vitro bioaccessibility of ergocalciferol in nanoemulsion-based delivery system: the influence of food-grade emulsifiers with different stabilising mechanisms
https://repository.naro.go.jp/records/3198
https://repository.naro.go.jp/records/3198e563fd8d-2400-4aa4-b795-d4ab59976736
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-12-10 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | In vitro bioaccessibility of ergocalciferol in nanoemulsion-based delivery system: the influence of food-grade emulsifiers with different stabilising mechanisms | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | In vitro bioaccessibility of ergocalciferol in nanoemulsion-based delivery system: the influence of food-grade emulsifiers with different stabilising mechanisms | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
NEVES, Marcos Antonio
× NEVES, Marcos Antonio
WEKO
3611
× 小林, 功× 中嶋, 光敏
WEKO
3215
|
|||||||||||||||||
書誌情報 |
International Journal of Food Science and Technology en : International Journal of Food Science and Technology 巻 53, 号 2, p. 430-440, 発行日 2017-10-24 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | Wiley | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0950-5423 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1111/ijfs.13601 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201804060033 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1111/ijfs.13601 | |||||||||||||||||
関連名称 | International Journal of Food Science and Technology |
Share
Cite as
NEVES, Marcos Antonio, KOBAYASHI, Isao, Nakajima, Mitsutoshi, 2017, In vitro bioaccessibility of ergocalciferol in nanoemulsion-based delivery system: the influence of food-grade emulsifiers with different stabilising mechanisms: Wiley, 430–440 p.
Loading...