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アイテム
Effects of Xanthan and Guar Gums on Starch Digestibility and Texture of Rice Flour Blend Bread
https://repository.naro.go.jp/records/3185
https://repository.naro.go.jp/records/318577a35aa5-c294-4a1f-8136-f4da26b64ee5
| Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
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| 公開日 | 2019-12-10 | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | Effects of Xanthan and Guar Gums on Starch Digestibility and Texture of Rice Flour Blend Bread | |||||||||||
| タイトル | ||||||||||||
| タイトル | Effects of Xanthan and Guar Gums on Starch Digestibility and Texture of Rice Flour Blend Bread | |||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||
| 言語 | ||||||||||||
| 言語 | eng | |||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
| 資源タイプ | journal article | |||||||||||
| アクセス権 | ||||||||||||
| アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
| アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
| 著者 |
佐々木, 朋子
× 佐々木, 朋子
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| 書誌情報 |
Cereal Chemistry en : Cereal Chemistry 巻 95, 号 1, p. 177-184, 発行日 2017-12-09 |
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| 出版者 | ||||||||||||
| 出版者 | Wiley | |||||||||||
| ISSN | ||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
| 収録物識別子 | 0009-0352 | |||||||||||
| DOI | ||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||
| 関連識別子 | 10.1002/cche.10024 | |||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||
| 関連名称 | SC30201804130037 | |||||||||||
| 情報源 | ||||||||||||
| 関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
| 関連サイト | ||||||||||||
| 識別子タイプ | DOI | |||||||||||
| 関連識別子 | https://doi.org/10.1002/cche.10024 | |||||||||||
| 関連名称 | Cereal Chemistry | |||||||||||