WEKO3
アイテム
A comparison of the effects of heat moisture treatment (HMT) on rheological properties and amylopectin structure in sago (Metroxylon sago) and arenga (Arenga pinnata) starches
https://repository.naro.go.jp/records/2643
https://repository.naro.go.jp/records/26438829595a-6364-4d4b-88c0-e9b10f4cbdb8
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-09-27 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | A comparison of the effects of heat moisture treatment (HMT) on rheological properties and amylopectin structure in sago (Metroxylon sago) and arenga (Arenga pinnata) starches | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | A comparison of the effects of heat moisture treatment (HMT) on rheological properties and amylopectin structure in sago (Metroxylon sago) and arenga (Arenga pinnata) starches | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
佐々木, 朋子
× 佐々木, 朋子
WEKO
2093
× 神山, かおる
WEKO
1005
|
|||||||||||||||||
書誌情報 |
Journal of Food Science and Technology en : Journal of Food Science and Technology 巻 54, 号 11, p. 3404-3410, 発行日 2017-10 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | Springer Nature | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0022-1155 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1007/s13197-017-2787-1 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201804060050 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBd | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1007/s13197-017-2787-1 | |||||||||||||||||
関連名称 | Journal of Food Science and Technology |