WEKO3
アイテム
Formulation and characterization of water-in-oil nanoemulsions loaded with açaí berry anthocyanins: Insights of degradation kinetics and stability evaluation of anthocyanins and nanoemulsions
https://repository.naro.go.jp/records/2520
https://repository.naro.go.jp/records/2520735c87d0-6c06-4ef6-81ff-f321c8dd3d5f
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
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公開日 | 2019-05-14 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Formulation and characterization of water-in-oil nanoemulsions loaded with açaí berry anthocyanins: Insights of degradation kinetics and stability evaluation of anthocyanins and nanoemulsions | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Formulation and characterization of water-in-oil nanoemulsions loaded with açaí berry anthocyanins: Insights of degradation kinetics and stability evaluation of anthocyanins and nanoemulsions | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
小林, 功
× 小林, 功× 中嶋, 光敏
WEKO
3215
× NEVES, Marcos Antonio
WEKO
3611
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書誌情報 |
Food Research International en : Food Research International 巻 106, p. 542-548, 発行日 2018-04 |
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出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0963-9969 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodres.2018.01.017 | |||||||||||||||||
権利 | ||||||||||||||||||
権利情報 | © 2018 Elsevier Ltd. All rights reserved. | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201810100024 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | Green open Access | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | This journal has an embargo period of 12 months. | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | 著者版依頼中/Applying for the author's permission. | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.01.017 | |||||||||||||||||
関連名称 | Food Research International |