WEKO3
アイテム
Formulation and stabilization of oil-in-water nanoemulsions using a saponins-rich extract from argan oil press-cake
https://repository.naro.go.jp/records/2516
https://repository.naro.go.jp/records/25164af79ec9-3bef-4dd6-9dbd-8691c4174e79
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-05-14 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Formulation and stabilization of oil-in-water nanoemulsions using a saponins-rich extract from argan oil press-cake | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Formulation and stabilization of oil-in-water nanoemulsions using a saponins-rich extract from argan oil press-cake | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
小林, 功
× 小林, 功 |
|||||
書誌情報 |
Food Chemistry en : Food Chemistry 巻 246, p. 457-463, 発行日 2018-04-25 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 0308-8146 | |||||
DOI | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodchem.2017.12.008 | |||||
権利 | ||||||
権利情報 | © 2017 Elsevier Ltd. All rights reserved. | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | SC30201804130028 | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | Green open Access | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | This journal has an embargo period of 12 months. | |||||
情報源 | ||||||
関連名称 | 著者版依頼中/Applying for the author's permission. | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.12.008 | |||||
関連名称 | Food Chemistry |