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アイテム
Formulation and stabilization of oil-in-water nanoemulsions using a saponins-rich extract from argan oil press-cake
https://repository.naro.go.jp/records/2516
https://repository.naro.go.jp/records/25164af79ec9-3bef-4dd6-9dbd-8691c4174e79
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||
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公開日 | 2019-05-14 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Formulation and stabilization of oil-in-water nanoemulsions using a saponins-rich extract from argan oil press-cake | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
言語 | en | |||||||||||
タイトル | Formulation and stabilization of oil-in-water nanoemulsions using a saponins-rich extract from argan oil press-cake | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||
著者 |
小林, 功
× 小林, 功
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書誌情報 |
Food Chemistry en : Food Chemistry 巻 246, p. 457-463, 発行日 2018-04-25 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0308-8146 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.foodchem.2017.12.008 | |||||||||||
権利 | ||||||||||||
権利情報 | © 2017 Elsevier Ltd. All rights reserved. | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | SC30201804130028 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | NARO成果DBa | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | Green open Access | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | This journal has an embargo period of 12 months. | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
関連名称 | 著者版依頼中/Applying for the author's permission. | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.12.008 | |||||||||||
関連名称 | Food Chemistry |