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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 果樹茶業研究部門
  3. 研究報告
  4. 果樹研報
  5. 15号

ウメ第2回系統適応性検定試験の概要

https://doi.org/10.24514/00002065
https://doi.org/10.24514/00002065
56a96508-d1f6-469e-8a32-f90f4a35f12e
名前 / ファイル ライセンス アクション
nifs_report_No15p39-46p.pdf nifs_report_No15p39-46p.pdf (253.7 kB)
Item type 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1)
公開日 2019-03-22
タイトル
タイトル ウメ第2回系統適応性検定試験の概要
タイトル
タイトル Summary of the 2nd Japanese Apricot National Trial
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 fruit breeding
キーワード
主題Scheme Other
主題 fruit liquor
キーワード
主題Scheme Other
主題 gumming fruit
キーワード
主題Scheme Other
主題 Japanese apricot
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 fruit breeding
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 fruit liquor
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 gumming fruit
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 Japanese apricot
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24514/00002065
ID登録タイプ JaLC
著者 八重垣, 英明

× 八重垣, 英明

八重垣, 英明

ja-Kana ヤエガキ, ヒデアキ

en YAEGAKI, Hideaki

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山口, 正己

× 山口, 正己

山口, 正己

ja-Kana ヤマグチ, マサミ

en YAMAGUCHI, Masami

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土師, 岳

× 土師, 岳

土師, 岳

ja-Kana ハジ, タカシ

en HAJI, Takashi

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末貞, 佑子

× 末貞, 佑子

末貞, 佑子

ja-Kana スエサダ, ユウコ

en SUESADA, Yuko

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安達, 栄介

× 安達, 栄介

安達, 栄介

ja-Kana アダチ, エイスケ

en ADACHI, Eisuke

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鈴木, 勝征

× 鈴木, 勝征

鈴木, 勝征

ja-Kana スズキ, カツユキ

en SUZUKI, Katsuyuki

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内田, 誠

× 内田, 誠

内田, 誠

ja-Kana ウチダ, マコト

en UCHIDA, Makoto

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The 2nd Japanese apricot National Trial was conducted at 15 experimental stations from 1999 to 2008, using four Japanese apricot selections, Ume Tsukuba 7, 8, 9 and 10, selected at the National Institute of Fruit Tree Science (NIFTS) of Japan. Ume Tsukuba 7 was designated as cultivar 'Suiko' because its fruits are large and fruit liquor and juice extracted by osmosis of sugar solution possess an excellent taste. Ume Tsukuba 8 was judged to be unsuitable for cultivar designation because of lower productivity than 'Nankou'. Ume Tsukuba 9 also was judged unsuitable because of lower productivity than 'Orihime'. Ume Tsukuba 10 was designated as cultivar 'Tsuyuakane' because of its red fruit skin and flesh color and because of the excellent taste of its fruit liquor and juice extracted by osmosis of sugar solution are excellent taste.
書誌情報 果樹研究所研究報告
en : Bulletin of the National Institute of Fruit Tree Science

巻 15, p. 39-46, 発行日 2013-03-29
出版者
出版者 独立行政法人 農業・食品産業技術総合研究機構 果樹研究所
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1347-3549
DOI
関連タイプ isIdenticalTo
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.24514/00002065
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-05-15 15:27:11.696328
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