WEKO3
アイテム
ウメ第2回系統適応性検定試験の概要
https://doi.org/10.24514/00002065
https://doi.org/10.24514/0000206556a96508-d1f6-469e-8a32-f90f4a35f12e
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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nifs_report_No15p39-46p.pdf (253.7 kB)
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Item type | 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1) | |||||||||||||||||
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公開日 | 2019-03-22 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | ウメ第2回系統適応性検定試験の概要 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Summary of the 2nd Japanese Apricot National Trial | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | fruit breeding | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | fruit liquor | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | gumming fruit | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | Japanese apricot | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | fruit breeding | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | fruit liquor | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | gumming fruit | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | Japanese apricot | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||
ID登録 | ||||||||||||||||||
ID登録 | 10.24514/00002065 | |||||||||||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||||||||
著者 |
八重垣, 英明
× 八重垣, 英明
WEKO
2223
× 山口, 正己
WEKO
5913
× 土師, 岳× 末貞, 佑子× 安達, 栄介× 鈴木, 勝征× 内田, 誠 |
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抄録 | ||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||||||||
内容記述 | The 2nd Japanese apricot National Trial was conducted at 15 experimental stations from 1999 to 2008, using four Japanese apricot selections, Ume Tsukuba 7, 8, 9 and 10, selected at the National Institute of Fruit Tree Science (NIFTS) of Japan. Ume Tsukuba 7 was designated as cultivar 'Suiko' because its fruits are large and fruit liquor and juice extracted by osmosis of sugar solution possess an excellent taste. Ume Tsukuba 8 was judged to be unsuitable for cultivar designation because of lower productivity than 'Nankou'. Ume Tsukuba 9 also was judged unsuitable because of lower productivity than 'Orihime'. Ume Tsukuba 10 was designated as cultivar 'Tsuyuakane' because of its red fruit skin and flesh color and because of the excellent taste of its fruit liquor and juice extracted by osmosis of sugar solution are excellent taste. | |||||||||||||||||
書誌情報 |
果樹研究所研究報告 en : Bulletin of the National Institute of Fruit Tree Science 巻 15, p. 39-46, 発行日 2013-03-29 |
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出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | 独立行政法人 農業・食品産業技術総合研究機構 果樹研究所 | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 1347-3549 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.24514/00002065 | |||||||||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |