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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 野菜花き研究部門
  3. 研究報告
  4. 野菜茶研研報
  5. 10号

各種温度評価手法を統一するフレームワーク

https://doi.org/10.24514/00001703
https://doi.org/10.24514/00001703
29640c9d-80c9-4c21-a7ba-8750c0d4ca85
名前 / ファイル ライセンス アクション
nivts_report_No10p51-58p.pdf nivts_report_No10p51-58p.pdf (1.2 MB)
Item type 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1)
公開日 2019-03-22
タイトル
タイトル 各種温度評価手法を統一するフレームワーク
タイトル
タイトル A New Framework for Unifying Several Methods of Temperature Evaluation
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24514/00001703
ID登録タイプ JaLC
著者 水野, 直美

× 水野, 直美

水野, 直美

ja-Kana ミズノ, ナオミ

en MIZUNO, Naomi

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Many methods of temperature evaluation in biology have been proposed and used, but they have never been compared, and their meanings have not been discussed. Here, we describe a new framework for unifying several methods of temperature evaluation and elucidating their meanings. Within the framework, all methods are comparable on the same concept basis, and their meanings can be clarifed. Thus, the methods can now be used outside their original contexts.
書誌情報 野菜茶業研究所研究報告
en : Bulletin of the National Institute of Vegetable and Tea Science

巻 10, p. 51-58, 発行日 2011-02-28
出版者
出版者 独立行政法人 農業・食品産業技術総合研究機構
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1346-6984
DOI
関連タイプ isIdenticalTo
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.24514/00001703
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-05-15 16:34:46.626703
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