WEKO3
アイテム
各種温度評価手法を統一するフレームワーク
https://doi.org/10.24514/00001703
https://doi.org/10.24514/0000170329640c9d-80c9-4c21-a7ba-8750c0d4ca85
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
nivts_report_No10p51-58p.pdf (1.2 MB)
|
|
Item type | 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-03-22 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 各種温度評価手法を統一するフレームワーク | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | A New Framework for Unifying Several Methods of Temperature Evaluation | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
ID登録 | ||||||
ID登録 | 10.24514/00001703 | |||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||
著者 |
水野, 直美
× 水野, 直美 |
|||||
抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | Many methods of temperature evaluation in biology have been proposed and used, but they have never been compared, and their meanings have not been discussed. Here, we describe a new framework for unifying several methods of temperature evaluation and elucidating their meanings. Within the framework, all methods are comparable on the same concept basis, and their meanings can be clarifed. Thus, the methods can now be used outside their original contexts. | |||||
書誌情報 |
野菜茶業研究所研究報告 en : Bulletin of the National Institute of Vegetable and Tea Science 巻 10, p. 51-58, 発行日 2011-02-28 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 独立行政法人 農業・食品産業技術総合研究機構 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 1346-6984 | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.24514/00001703 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |