WEKO3
アイテム
キャピラリー電気泳動法による野菜中の糖分析
https://doi.org/10.24514/00001553
https://doi.org/10.24514/0000155365dc0731-76c8-4deb-b9ec-062f86d5b871
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
nivts_report_No5p1-6p.pdf (381.5 kB)
|
|
Item type | 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-03-22 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | キャピラリー電気泳動法による野菜中の糖分析 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Analysis of Sugars in Vegetables using Capillary Electrophoresis | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | capillary electrophoresis | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | fructose | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | glucose | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | sucrose | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | fried onion | |||||
キーワード | ||||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | quality | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | capillary electrophoresis | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | fructose | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | glucose | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | sucrose | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | fried onion | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | quality | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
ID登録 | ||||||
ID登録 | 10.24514/00001553 | |||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||
著者 |
堀江, 秀樹
× 堀江, 秀樹× 伊藤, 秀和 |
|||||
抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | Sugars are one of the most important indexes of the quality of vegetables. An analytical method us-ing capillary electrophoresis was investigated for the routine measurement of the contents of fructose, glucose and sucrose in vegetables. It was possible to measure these sugars in some raw and cooked vegetables every 20 min without tedious preparations of the samples using this method. | |||||
書誌情報 |
野菜茶業研究所研究報告 en : Bulletin of the National Institute of Vegetable and Tea Science 巻 5, p. 1-6, 発行日 2006-03-01 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 独立行政法人 農業・生物系特定産業技術研究機構 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 1346-6984 | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | 10.24514/00001553 | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |