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アイテム
チューリップ品種の香気成分の解析と分類
https://doi.org/10.24514/00001448
https://doi.org/10.24514/0000144819610df4-b7e0-4a1a-ae69-86d2947eba9a
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1) | |||||||||||||||||
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公開日 | 2019-03-22 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | チューリップ品種の香気成分の解析と分類 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Analysis and Classification of Floral Scent of Tulip Cultivars. | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | GC-MS analysis | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | classification | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | floral scent | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | tulip cultivars. | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | GC-MS analysis | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | classification | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | floral scent | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | tulip cultivars. | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||
ID登録 | ||||||||||||||||||
ID登録 | 10.24514/00001448 | |||||||||||||||||
ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||||||||
著者 |
大久保, 直美
× 大久保, 直美
× 辻, 俊明
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抄録 | ||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||||||||
内容記述 | Eighty six tulip cultivars were classified into nine groups according to the composition of major scent components and sensory assessment of a living flower : group 1, anise (7 cultivars) ; group 2, citrus (21 cultivars) ; group 3, fruity (14 cultivars) ; group 4, green (16 cultivars) ; group 5, herbal (16 cultivars) ; group 6, herbal-honey (1 cultivar) ; group 7, rosy (2 cultivars) ; group 8, spicy (7 cultivars) ; and group 9, woody (2 cultivars). | |||||||||||||||||
書誌情報 |
花き研究所研究報告 en : Bulletin of the National Institute of Floricultural Science 巻 15, p. 25-33, 発行日 2015-12-20 |
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出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | 独立行政法人 農業・食品産業技術総合研究機構 花き研究所 | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 1347-2917 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.24514/00001448 | |||||||||||||||||
著者版フラグ | ||||||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 |
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Cite as
OKUBO, Naomi, TSUJI, Toshiaki, n.d., Analysis and Classification of Floral Scent of Tulip Cultivars.: 独立行政法人 農業・食品産業技術総合研究機構 花き研究所, 25–33 p.
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