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  1. 学術雑誌論文
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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 学術論文

Formulation of W/O/W emulsions loaded with short-chain fatty acid and their stability improvement by layer-by-layer deposition using dietary fibers

https://repository.naro.go.jp/records/678
https://repository.naro.go.jp/records/678
013c85c4-2c56-430a-b5cc-321762bd61ec
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2018-06-04
タイトル
タイトル Formulation of W/O/W emulsions loaded with short-chain fatty acid and their stability improvement by layer-by-layer deposition using dietary fibers
タイトル
タイトル Formulation of W/O/W emulsions loaded with short-chain fatty acid and their stability improvement by layer-by-layer deposition using dietary fibers
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 Yamanaka, Yohei

× Yamanaka, Yohei

en Yamanaka, Yohei

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KOBAYASHI, Isao

× KOBAYASHI, Isao

en KOBAYASHI, Isao

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NEVES, Marcos Antonio

× NEVES, Marcos Antonio

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Ichikawa, Sosaku

× Ichikawa, Sosaku

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UEMURA, Kunihiko

× UEMURA, Kunihiko

en UEMURA, Kunihiko

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Nakajima, Mitsutoshi

× Nakajima, Mitsutoshi

en Nakajima, Mitsutoshi

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書誌情報 LWT-Food Science and Technology
en : LWT-Food Science and Technology

巻 76, 号 B, p. 344-350, 発行日 2017-03-01
出版者
出版者 ELSEVIER
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0023-6438
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.lwt.2016.07.063
情報源
関連名称 SC30201707200007
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2016.07.063
関連名称 LWT-Food Science and Technology
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Ver.1 2023-05-15 14:15:48.895921
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Yamanaka, Yohei, KOBAYASHI, Isao, NEVES, Marcos Antonio, Ichikawa, Sosaku, UEMURA, Kunihiko, Nakajima, Mitsutoshi, n.d., Formulation of W/O/W emulsions loaded with short-chain fatty acid and their stability improvement by layer-by-layer deposition using dietary fibers: ELSEVIER , 344–350 p.

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