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アイテム
Formulation of W/O/W emulsions loaded with short-chain fatty acid and their stability improvement by layer-by-layer deposition using dietary fibers
https://repository.naro.go.jp/records/678
https://repository.naro.go.jp/records/678013c85c4-2c56-430a-b5cc-321762bd61ec
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
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公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Formulation of W/O/W emulsions loaded with short-chain fatty acid and their stability improvement by layer-by-layer deposition using dietary fibers | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Formulation of W/O/W emulsions loaded with short-chain fatty acid and their stability improvement by layer-by-layer deposition using dietary fibers | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
Yamanaka, Yohei
× Yamanaka, Yohei
× KOBAYASHI, Isao
× NEVES, Marcos Antonio
× Ichikawa, Sosaku
× UEMURA, Kunihiko
× Nakajima, Mitsutoshi
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書誌情報 |
LWT-Food Science and Technology en : LWT-Food Science and Technology 巻 76, 号 B, p. 344-350, 発行日 2017-03-01 |
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出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | ELSEVIER | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0023-6438 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.lwt.2016.07.063 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201707200007 | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2016.07.063 | |||||||||||||||||
関連名称 | LWT-Food Science and Technology |
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Cite as
Yamanaka, Yohei, KOBAYASHI, Isao, NEVES, Marcos Antonio, Ichikawa, Sosaku, UEMURA, Kunihiko, Nakajima, Mitsutoshi, n.d., Formulation of W/O/W emulsions loaded with short-chain fatty acid and their stability improvement by layer-by-layer deposition using dietary fibers: ELSEVIER , 344–350 p.
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