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  1. 学術雑誌論文
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  3. 学術論文

Thermal inactivation kinetics of pectin methylesterase and the impact of thermal treatment on the texture, electrical impedance characteristics and cell wall structure of Japanese radish (Raphanus sativus L.)

https://repository.naro.go.jp/records/607
https://repository.naro.go.jp/records/607
a67cab45-c176-44d8-ace7-370ec1812074
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2018-06-04
タイトル
タイトル Thermal inactivation kinetics of pectin methylesterase and the impact of thermal treatment on the texture, electrical impedance characteristics and cell wall structure of Japanese radish (Raphanus sativus L.)
タイトル
タイトル Thermal inactivation kinetics of pectin methylesterase and the impact of thermal treatment on the texture, electrical impedance characteristics and cell wall structure of Japanese radish (Raphanus sativus L.)
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 ANDO, Yasumasa

× ANDO, Yasumasa

en ANDO, Yasumasa

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蘒原, 昌司

× 蘒原, 昌司

ja 蘒原, 昌司
萩原, 昌司

en HAGIWARA, Shoji

ja-Kana ハギワラ, ショウジ


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NABETANI, Hiroshi

× NABETANI, Hiroshi

en NABETANI, Hiroshi

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書誌情報 Journal of Food Engineering
en : Journal of Food Engineering

巻 199, p. 9-18, 発行日 2016-12-01
出版者
出版者 ELSEVIER
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0260-8774
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.jfoodeng.2016.12.001
情報源
関連名称 SC30201707100003
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 http://dx.doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2016.12.001
関連名称 Journal of Food Engineering
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Ver.1 2023-05-15 15:49:39.653414
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ANDO, Yasumasa, 萩原, 昌司, NABETANI, Hiroshi, 2016, Thermal inactivation kinetics of pectin methylesterase and the impact of thermal treatment on the texture, electrical impedance characteristics and cell wall structure of Japanese radish (Raphanus sativus L.): ELSEVIER , 9–18 p.

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