WEKO3
-
RootNode
アイテム
Identification and evaluation of antioxidants in Japanese parsley
https://repository.naro.go.jp/records/567
https://repository.naro.go.jp/records/56743e708be-be59-49d5-a6c4-3146d74f585d
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2018-06-04 | |||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | Identification and evaluation of antioxidants in Japanese parsley | |||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||||||||||||||
タイトル | Identification and evaluation of antioxidants in Japanese parsley | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||||||||||||||
著者 |
Ogita, Tasuku
× Ogita, Tasuku
× MANAOIS, Rosaly Vallejo
× 若木, 学
× OKI, Tomoyuki
× 石川(高野), 祐子
× WATANABE, Yasushi
|
|||||||||||||||||||||||||||||
書誌情報 |
International Journal of Food Sciences and Nutrition en : International Journal of Food Sciences and Nutrition 巻 67, 号 4, p. 431-440, 発行日 2016-04-01 |
|||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||||||||||||||
出版者 | TAYLOR & FRANCIS | |||||||||||||||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||||||||||||||
収録物識別子 | 0963-7486 | |||||||||||||||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||||||||
関連識別子 | 10.3109/09637486.2016.1170770 | |||||||||||||||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||||||||||||||
関連名称 | SC30201706140019 | |||||||||||||||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||||||||||||||
関連識別子 | http://dx.doi.org/10.3109/09637486.2016.1170770 | |||||||||||||||||||||||||||||
関連名称 | International Journal of Food Sciences and Nutrition |
Share
Cite as
Ogita, Tasuku, MANAOIS, Rosaly Vallejo, 若木, 学, OKI, Tomoyuki, 石川(高野), 祐子, WATANABE, Yasushi, 2016, Identification and evaluation of antioxidants in Japanese parsley: TAYLOR & FRANCIS , 431–440 p.
Loading...