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  1. 学術雑誌論文
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  3. 学術論文

Quantification method of osmotin-like proteins in sweet pepper and eggplant by liquid chromatography/tandem mass spectrometry based on the aqua technology

https://repository.naro.go.jp/records/566
https://repository.naro.go.jp/records/566
01f4a546-57a5-48d0-8ce0-c13b382efe22
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2018-06-04
タイトル
タイトル Quantification method of osmotin-like proteins in sweet pepper and eggplant by liquid chromatography/tandem mass spectrometry based on the aqua technology
タイトル
タイトル Quantification method of osmotin-like proteins in sweet pepper and eggplant by liquid chromatography/tandem mass spectrometry based on the aqua technology
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 IPPOUSHI, Katsunari

× IPPOUSHI, Katsunari

en IPPOUSHI, Katsunari

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sasanuma, motoe

× sasanuma, motoe

en sasanuma, motoe

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OIKE, Hideaki

× OIKE, Hideaki

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KOBORI, Masuko

× KOBORI, Masuko

en KOBORI, Masuko

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MAEDA-YAMAMOTO, Mari

× MAEDA-YAMAMOTO, Mari

en MAEDA-YAMAMOTO, Mari

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書誌情報 International Journal of Food Properties
en : International Journal of Food Properties

巻 20, 号 1, p. 213-219, 発行日 2017-01-01
出版者
出版者 TAYLOR & FRANCIS
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1094-2912
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1080/10942912.2016.1154571
情報源
関連名称 SC30201707120008
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 http://dx.doi.org/10.1080/10942912.2016.1154571
関連名称 International Journal of Food Properties
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Ver.1 2023-05-15 15:47:36.468996
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IPPOUSHI, Katsunari, sasanuma, motoe, OIKE, Hideaki, KOBORI, Masuko, MAEDA-YAMAMOTO, Mari, n.d., Quantification method of osmotin-like proteins in sweet pepper and eggplant by liquid chromatography/tandem mass spectrometry based on the aqua technology: TAYLOR & FRANCIS , 213–219 p.

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