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  1. 学術雑誌論文
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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 学術論文

Influence of anionic, neutral, and cationic polysaccharides on the in vitro digestibility of raw and gelatinized potato starch

https://repository.naro.go.jp/records/5194
https://repository.naro.go.jp/records/5194
14ff9e93-e0d9-48ae-8217-9ef129021da1
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2021-01-04
タイトル
タイトル Influence of anionic, neutral, and cationic polysaccharides on the in vitro digestibility of raw and gelatinized potato starch
タイトル
タイトル Influence of anionic, neutral, and cationic polysaccharides on the in vitro digestibility of raw and gelatinized potato starch
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 佐々木, 朋子

× 佐々木, 朋子

佐々木, 朋子

ja-Kana ササキ, トモコ

en SASAKI, Tomoko

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書誌情報 Journal of the Science of Food and Agriculture
en : Journal of the Science of Food and Agriculture

巻 100, 号 6, p. 2435-2442, 発行日 2020-04
出版者
出版者 Wiley
出版者
出版者 Society of Chemical Industry
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1097-0010
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1002/jsfa.10259
情報源
関連名称 SC30202004090002
情報源
関連名称 NARO成果DBa
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1002/jsfa.10259
関連名称 Journal of the Science of Food and Agriculture
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Ver.1 2023-05-15 15:32:15.022340
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