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  1. 学術雑誌論文
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  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 学術論文

Absolute quantification of Pru av 2 in sweet cherry fruit by liquid chromatography/tandem mass spectrometry with the use of a stable isotope-labelled peptide

https://repository.naro.go.jp/records/518
https://repository.naro.go.jp/records/518
7b24833e-1b1b-4490-a94b-399665d9216f
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2018-06-04
タイトル
タイトル Absolute quantification of Pru av 2 in sweet cherry fruit by liquid chromatography/tandem mass spectrometry with the use of a stable isotope-labelled peptide
タイトル
タイトル Absolute quantification of Pru av 2 in sweet cherry fruit by liquid chromatography/tandem mass spectrometry with the use of a stable isotope-labelled peptide
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 IPPOUSHI, Katsunari

× IPPOUSHI, Katsunari

en IPPOUSHI, Katsunari

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sasanuma, motoe

× sasanuma, motoe

en sasanuma, motoe

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OIKE, Hideaki

× OIKE, Hideaki

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KOBORI, Masuko

× KOBORI, Masuko

en KOBORI, Masuko

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MAEDA-YAMAMOTO, Mari

× MAEDA-YAMAMOTO, Mari

en MAEDA-YAMAMOTO, Mari

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書誌情報 Food Chemistry
en : Food Chemistry

巻 204, p. 129-134, 発行日 2016-08-01
出版者
出版者 ELSEVIER
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0308-8146
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.foodchem.2016.02.115
情報源
関連名称 SC30201707030010
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.02.115
関連名称 Food Chemistry
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Ver.1 2023-05-15 15:47:35.640950
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IPPOUSHI, Katsunari, sasanuma, motoe, OIKE, Hideaki, KOBORI, Masuko, MAEDA-YAMAMOTO, Mari, n.d., Absolute quantification of Pru av 2 in sweet cherry fruit by liquid chromatography/tandem mass spectrometry with the use of a stable isotope-labelled peptide: ELSEVIER , 129–134 p.

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