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  1. 学術雑誌論文
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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 作物研究部門
  3. 学術論文

Cultivar differences in lipoxygenase activity affect volatile compound formation in dough from wheat mill stream flour

https://repository.naro.go.jp/records/4958
https://repository.naro.go.jp/records/4958
689abf4e-184c-4142-a0d1-fa3652dc29df
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2021-01-04
タイトル
タイトル Cultivar differences in lipoxygenase activity affect volatile compound formation in dough from wheat mill stream flour
タイトル
タイトル Cultivar differences in lipoxygenase activity affect volatile compound formation in dough from wheat mill stream flour
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 乙部(桐淵), 千雅子

× 乙部(桐淵), 千雅子

乙部(桐淵), 千雅子

ja-Kana オトベ(キリブチ), チカコ

en KIRIBUCHI-OTOBE, Chikako

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書誌情報 Journal of Cereal Science
en : Journal of Cereal Science

巻 87, p. 231-238, 発行日 2019-05
出版者
出版者 Elsevier
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0733-5210
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.jcs.2019.04.004
情報源
関連名称 SC30201912030002
情報源
関連名称 NARO成果DBd
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1016/j.jcs.2019.04.004
関連名称 Journal of Cereal Science
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Ver.1 2023-05-15 15:17:55.245356
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KIRIBUCHI-OTOBE, Chikako, 2019, Cultivar differences in lipoxygenase activity affect volatile compound formation in dough from wheat mill stream flour: Elsevier, 231–238 p.

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