ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 学術雑誌論文
  2. A-Z
  3. F-
  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 東北農業研究センター
  3. 学術論文

Amylose and amylopectin functionality during storage of bread prepared from flour of wheat containing unique starches

https://repository.naro.go.jp/records/4949
https://repository.naro.go.jp/records/4949
5a0ad7f6-192e-43ab-afe5-155270627838
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2021-01-04
タイトル
タイトル Amylose and amylopectin functionality during storage of bread prepared from flour of wheat containing unique starches
タイトル
タイトル Amylose and amylopectin functionality during storage of bread prepared from flour of wheat containing unique starches
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 中村, 俊樹

× 中村, 俊樹

中村, 俊樹

ja-Kana ナカムラ, トシキ

en NAKAMURA, Toshiki

Search repository
書誌情報 Food Chemistry
en : Food Chemistry

巻 320, p. 126609, 発行日 2020-08-01
出版者
出版者 Elsevier
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0308-8146
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.foodchem.2020.126609
情報源
関連名称 SC30202004090013
情報源
関連名称 NARO成果DBa
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.126609
関連名称 Food Chemistry
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 16:09:43.046228
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

NAKAMURA, Toshiki, 2020, Amylose and amylopectin functionality during storage of bread prepared from flour of wheat containing unique starches: Elsevier, 126609– p.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3