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  1. 学術雑誌論文
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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 学術論文

Effect of esterified oligosaccharides on the formation and stability of oil-in-water emulsions

https://repository.naro.go.jp/records/426
https://repository.naro.go.jp/records/426
58a2c386-75d2-4a5f-9ddd-d1eaa25e23a1
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2018-05-16
タイトル
タイトル Effect of esterified oligosaccharides on the formation and stability of oil-in-water emulsions
タイトル
タイトル Effect of esterified oligosaccharides on the formation and stability of oil-in-water emulsions
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 Udomrati, Sunsanee

× Udomrati, Sunsanee

en Udomrati, Sunsanee

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Khalid, Nauman

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Gohtani, Shoichi

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Nakajima, Mitsutoshi

× Nakajima, Mitsutoshi

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NEVES, Marcos Antonio

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UEMURA, Kunihiko

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KOBAYASHI, Isao

× KOBAYASHI, Isao

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書誌情報 Carbohydrate Polymers
en : Carbohydrate Polymers

巻 143, p. 44-50, 発行日 2018-06-16
出版者
出版者 Elsevier
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0144-8617
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1016/j.carbpol.2016.02.006
情報源
関連名称 SC30201706210003
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 http://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2016.02.006
関連名称 Carbohydrate Polymers
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Ver.1 2023-05-15 14:15:46.874046
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Udomrati, Sunsanee , Khalid, Nauman, Gohtani, Shoichi, Nakajima, Mitsutoshi, NEVES, Marcos Antonio, UEMURA, Kunihiko, KOBAYASHI, Isao, n.d., Effect of esterified oligosaccharides on the formation and stability of oil-in-water emulsions: Elsevier, 44–50 p.

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