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  1. 学術雑誌論文
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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 学術論文

Prediction and suppression of internal blue discoloration in roots of daikon, the Japanese radish (Raphanus sativus L.)

https://repository.naro.go.jp/records/3519
https://repository.naro.go.jp/records/3519
8988d416-8cbc-4101-970f-efc19a20506d
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2020-06-02
タイトル
タイトル Prediction and suppression of internal blue discoloration in roots of daikon, the Japanese radish (Raphanus sativus L.)
タイトル
タイトル Prediction and suppression of internal blue discoloration in roots of daikon, the Japanese radish (Raphanus sativus L.)
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 永田, 雅靖

× 永田, 雅靖

永田, 雅靖

ja-Kana ナガタ, マサヤス

en NAGATA, Masayasu

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書誌情報 Food Science and Nutrition
en : Food Science and Nutrition

巻 6, 号 8, p. 2134-2140, 発行日 2018-09-17
出版者
出版者 Wiley
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 2048-7177
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1002/fsn3.774
情報源
関連名称 SC40201903070008
情報源
関連名称 NARO成果DBd
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1002/fsn3.774
関連名称 Food Science and Nutrition
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Ver.1 2023-05-15 15:50:57.374656
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NAGATA, Masayasu, 2018, Prediction and suppression of internal blue discoloration in roots of daikon, the Japanese radish (Raphanus sativus L.): Wiley, 2134–2140 p.

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