ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance


インデックスリンク

インデックスツリー

  • RootNode

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 食品研究部門
  3. 研究報告
  4. 食総研報
  5. 79号

ワークショップを通じた食品関連事業者等の自主衛生管理手法に関する知識の向上 (第2報)

https://doi.org/10.24514/00002942
https://doi.org/10.24514/00002942
bd9d67b7-4a53-47e4-859d-fe8f50f87add
名前 / ファイル ライセンス アクション
nfri_report_No79p25-29p.pdf nfri_report_No79p25-29p.pdf (1.1 MB)
Item type 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1)
公開日 2019-12-20
タイトル
タイトル ワークショップを通じた食品関連事業者等の自主衛生管理手法に関する知識の向上 (第2報)
タイトル
タイトル Improvement in the knowledge of self hygiene management for workers relation with food by holding of the free-workshop (2)
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 food hygiene
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 workshop
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 self-inspection
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24514/00002942
ID登録タイプ JaLC
著者 川崎, 晋

× 川崎, 晋

川崎, 晋

ja-Kana カワサキ, ススム

en KAWASAKI, Susumu

Search repository
持田, 麻里

× 持田, 麻里

持田, 麻里

ja-Kana モチダ, マリ

en MOCHIDA, Mari

Search repository
大畑, 由紀子

× 大畑, 由紀子

大畑, 由紀子

ja-Kana オオハタ, ユキコ

en OHATA, Yukiko

Search repository
齋藤, 美枝

× 齋藤, 美枝

齋藤, 美枝

ja-Kana サイトウ, ミエ

en SAITO, Mie

Search repository
野澤, 博美

× 野澤, 博美

野澤, 博美

ja-Kana ノザワ, ヒロミ

en NOZAWA, Hiromi

Search repository
稲津, 康弘

× 稲津, 康弘

稲津, 康弘

ja-Kana イナツ, ヤスヒロ

en INATSU, Yasuhiro

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 In our previous report, we described the holding free-workshop regarding the food-microbiological techniques for researchers of the public establishment organizations and staffs of small and medium-sized food companies that were beginners of food hygiene testing. From the analysis results of questionnaire survey in the last year, this free-workshop was modified to deepen the understanding of participants. We recognized that the improvement of workshop lecture contributes to a better understanding of self hygiene management.
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 昨年度, 我々は微生物の取扱い経験が無い公設試験研究機関職員および中小規模食品製造業者を対象に, 実習および講義を伴う微生物検査の基本的技術習得のためのワークショップを開催し, アンケート結果の解析を行った結果から改善点を模索した.この改善点をもとに, 2014年 7月25~27日に, 再度食品技術講習会を開催したところ, 昨年度に比べて理解度・満足度は有意に高まり, 上記の改善策の有効性を検証できた.
書誌情報 食品総合研究所研究報告
en : Report of National Food Research Institute

巻 79, p. 25-29, 発行日 2015-03-01
出版者
出版者 農業・食品産業技術総合研究機構
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0301-9780
DOI
関連タイプ isIdenticalTo
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.24514/00002942
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2023-05-15 16:05:07.357795
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

KAWASAKI, Susumu, MOCHIDA, Mari, OHATA, Yukiko, SAITO, Mie, NOZAWA, Hiromi, INATSU, Yasuhiro, 2015, Improvement in the knowledge of self hygiene management for workers relation with food by holding of the free-workshop (2): 農業・食品産業技術総合研究機構, 25–29 p.

Loading...

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3