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  1. 学術雑誌論文
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  3. 学術論文

A comparison of the effects of heat moisture treatment (HMT) on rheological properties and amylopectin structure in sago (Metroxylon sago) and arenga (Arenga pinnata) starches

https://repository.naro.go.jp/records/2643
https://repository.naro.go.jp/records/2643
8829595a-6364-4d4b-88c0-e9b10f4cbdb8
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2019-09-27
タイトル
タイトル A comparison of the effects of heat moisture treatment (HMT) on rheological properties and amylopectin structure in sago (Metroxylon sago) and arenga (Arenga pinnata) starches
タイトル
タイトル A comparison of the effects of heat moisture treatment (HMT) on rheological properties and amylopectin structure in sago (Metroxylon sago) and arenga (Arenga pinnata) starches
言語 en
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 佐々木, 朋子

× 佐々木, 朋子

佐々木, 朋子

ja-Kana ササキ, トモコ

en SASAKI, Tomoko

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神山, かおる

× 神山, かおる

神山, かおる

ja-Kana コウヤマ, カオル

en KOHYAMA, Kaoru

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書誌情報 Journal of Food Science and Technology
en : Journal of Food Science and Technology

巻 54, 号 11, p. 3404-3410, 発行日 2017-10
出版者
出版者 Springer Nature
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0022-1155
DOI
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.1007/s13197-017-2787-1
情報源
関連名称 SC30201804060050
情報源
関連名称 NARO成果DBd
関連サイト
識別子タイプ DOI
関連識別子 https://doi.org/10.1007/s13197-017-2787-1
関連名称 Journal of Food Science and Technology
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Ver.1 2023-05-15 15:32:09.964655
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