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  1. INDEX:組織別
  2. 農研機構 果樹茶業研究部門
  3. 研究報告
  4. 果樹研報
  5. 6号

エチレンによる果実の成熟 • 老化制御機構

https://doi.org/10.24514/00001871
https://doi.org/10.24514/00001871
d5075a9d-cca3-40c6-81c6-c7e878e9b631
名前 / ファイル ライセンス アクション
nifs_report_No6p11-22p.pdf nifs_report_No6p11-22p.pdf (6.5 MB)
Item type 紀要論文01 / Departmental Bulletin Original Article(1)
公開日 2019-03-22
タイトル
タイトル エチレンによる果実の成熟 • 老化制御機構
タイトル
タイトル Ethylene Regulation of Fruit Ripening and Senescence
言語 en
言語
言語 jpn
キーワード
主題Scheme Other
主題 ethylene
キーワード
主題Scheme Other
主題 ACC synthase
キーワード
主題Scheme Other
主題 ACC oxidase
キーワード
主題Scheme Other
主題 ethylene receptor
キーワード
主題Scheme Other
主題 climacteric fruit
キーワード
主題Scheme Other
主題 non-climacteric fruit
キーワード
主題Scheme Other
主題 1-methylcyclopropene
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 ethylene
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 ACC synthase
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 ACC oxidase
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 ethylene receptor
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 climacteric fruit
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 non-climacteric fruit
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 1-methylcyclopropene
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
ID登録
ID登録 10.24514/00001871
ID登録タイプ JaLC
著者 立木, 美保

× 立木, 美保

立木, 美保

ja-Kana タツキ, ミホ

en TATSUKI, Miho

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Fruit ripening is either 'climacteric' or 'non-climacteric'. Respiration of climacteric fruit rises at the onset of ripening as production of ethylene increases. Ethylene promotes components of fruit ripening including changes in skin color, flesh texture, and flavor. The normal ripening of all climacteric fruit requires ethylene, but characteristics of its production vary considerably among cultivars. In contrast, ethylene is not a necessary requirement for complete maturation of non-climacteric fruit. A recent report describes a functional role for ethylene in non-climacteric fruit maturation. In this review, the regulatory mechanism of ethylene biosynthesis and the effects of ethylene in fruit ripening are presented.
書誌情報 果樹研究所研究報告
en : Bulletin of the National Institute of Fruit Tree Science

巻 6, p. 11-22, 発行日 2007-03-01
出版者
出版者 独立行政法人 農業・食品産業技術総合研究機構 果樹研究所
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 1347-3549
DOI
関連タイプ isIdenticalTo
識別子タイプ DOI
関連識別子 10.24514/00001871
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
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Ver.1 2023-05-15 15:34:30.237778
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TATSUKI, Miho, n.d., Ethylene Regulation of Fruit Ripening and Senescence: 独立行政法人 農業・食品産業技術総合研究機構 果樹研究所, 11–22 p.

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