WEKO3
アイテム
Evaluation of protein extraction methods for β-conglycinin quantification in soybeans and soybean products
https://repository.naro.go.jp/records/9204
https://repository.naro.go.jp/records/9204f92d49cd-1883-4307-8462-5bf88ed60447
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-04-07 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Evaluation of protein extraction methods for β-conglycinin quantification in soybeans and soybean products | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Evaluation of protein extraction methods for β-conglycinin quantification in soybeans and soybean products | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||||||||||
著者 |
一法師, 克成
× 一法師, 克成
WEKO
916
× 田中, 良美× 若木, 学
WEKO
324
× 橋本, 直人 |
|||||||||||||||||
書誌情報 |
LWT-Food Science and Technology en : LWT-Food Science and Technology 巻 132, p. 109871-109871, 発行日 2020 |
|||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0023-6438 | |||||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.lwt.2020.109871 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
関連名称 | C30202007210001-SC30202010200004 | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.109871 | |||||||||||||||||
関連名称 | LWT-Food Science and Technology |